top of page

 

Tjänster

 

Litet hemtrevligt Hundcenter i Åkersberga med hunden i fokus!

För att läsa mer om respektive tjänst klicka på "Läs mer" knapparna under den specifika tjänsten. 

Några recensioner har ni längst ner på denna sida.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss!

Hunddagis

Hos oss kan du lämna din hund och veta att den får sällskap, motion, omvårdnad och stimulans under dagen när du arbetar. Det är av största vikt för oss att din hund trivs och kan koppla av på dagiset. För att uppnå detta har vi dels fasta rutiner, dels ser vi till varje hunds behov och anpassar därefter.

Dogwalking

Vår dogwalker Sebastian åker hem till er och tar ut er hund på en härlig promenad runt i ert bostadsområde. Vi tar en promenad efter hundens förmåga samt ser till att hunden är lugn och mår bra innan vi går.

 

Rastningstiderna sker mellan 11:00 och 14:00.

De mysiga promenaderna med Sebastian brukar vara ungefär 20-30min, då fler hundar väntar på sin alldeles egna promenad.

Det är ni som ägare som tränar och aktiverar er hund, vi ser till att er hund får sällskap en stund och rastas för att klara av en vanlig vardag då matte och husse är på jobbet.

Vi utfodrar din hund efter överenskommelse, byter vatten vid behov samt gör en allmän hälsokontroll innan vi lämnar hunden. 

Pensionat

Vill du att din hund ska få bästa möjliga sällskap medan du är iväg på andra äventyr?

Vi tar emot hundar för både längre och kortare vistelser.

Dagspassning sker på vardagar på vårt Hundcenter, helgdagar vistas din fyrfota vän hemma hos någon av personalen. Vid vistelse över natten följer hunden med personalen hem från Hundcentret.

Kom ihåg att er hund behöver kunna vistas med andra hundar då vår personal har egna hundar.

Vistelse bokas minst en vecka före tilltänkt datum, helst tidigare för att garantera plats. Skicka din förfrågan per mail till oss, så återkopplar vi så snart vi kan. 

Så här säger våra kunder

Oerhört proffesionell personal med gedigen kunskap och stort hjärta. Tryggare plats för mitt lille hjärta kan man inte hitta. Han älskar det, utmanas och lär sig.

Bästa dagiset för min hund. Känner mig helt trygg med att lämna Kajsa i deras vård varje dag. Vet att personalen tar hand om henne som om hon var den viktigaste i världen för dom som hon är för mig.

Känns alltid så tryggt att lämna hunden på dagis. Han springer in och verkar fullkomligt älska att vara där! När jag är på jobbet behöver jag aldrig oroa mig för min lilla prins.

bottom of page