top of page

 

Hunddagis

Hos oss kan du lämna din hund och veta att den får sällskap, motion, omvårdnad och stimulans under dagen när du arbetar. Det är av största vikt för oss att din hund trivs, och tycker det är roligt att vara på dagis. För att uppnå detta har vi beprövade rutiner vi följer, utöver det ser vi till varje hunds behov och anpassar rutinen kring just din hund därefter.

Vi tar en promenad på förmiddagen och en promenad på eftermiddagen, båda på ungefär 30 minuter. Vi har ett rymligt och ljust dagis med flera tio olika hundrum av olika storlek.

Hundarna vistas i små grupper om ca två till fem hundar i varje rum. Vi tycker att att hundar ska få ha minst en kompis att mysa eller busa med på dagis. Varje rum är inrett med en soffa, fåtölj och bäddar som hundarna kan sova i. För oss är det viktigt att varje hund får sin egen sovplats och inte känner att de måste sova med någon annan hund eller på golvet. 

I mån av plats tar vi emot hundar på deltid om 2-3 dagar i veckan. Om ni får en deltidsplats hos oss är det viktigt att fasta veckodagar bestäms för er hund, så vi vet hur vi ska planera med kompisar likväl som personal. Det är givetvis helt okej att vara ledig från dagis om man vill ha en extra mysdag med sin hund hemma, detta reglerar dock inte månadsavgiften. 

 

Dagisavgiften betalas alltid i förskott via epost-faktura. Våra priser hittar ni längre ned på sidan.

Vi tar emot hundar från 6 månaders ålder och uppåt.

Skicka en intresseanmälan eller ett mail till oss med information som kan vara viktig för oss, så hör vi av oss så snart vi kan. 

 

Inskolning

Från att ni skickat in er intresseanmälan, till att ha kommit och besökt oss på ett sk "dagismöte", till att skola in er hund på dagis.

Utifrån hundens personlighet kommer vi anpassa inskolningen så den blir så bra som möjligt för just er hund. Hur snabb en inskolning är, är en klurig fråga att besvara då det varierar från individ till individ. Vi förstår att vissa hundägare inte alltid kan pussla ihop dagarna och kanske känner sig stressade över att hunden behöver vara "klar" inom en kort period, utifrån det kommer vi givetvis försöka korta ned processen så mycket som möjligt, utan att offra hundens välmående längst vägen.

När en hund börjar på dagis är vi noga med att planera in hunden i en grupp som både passar hundens storlek och personlighet. Vi introducerar den nya hunden till sina blivande kompisar under lugna, uppstyrda och säkra möten där vi alltid är fler fröknar närvarande. Vi vill kunna säkerställa att både den nya hunden och de befintliga dagishundarna känner sig trygga innan vi börjar lämna rummet, därför sitter alltid minst en personal med hundarna under inskolningens första dagar. För att lära sig att kunna vara utan en person i rummet börjar vi försvinna små stunder från rummet, innan vi utökar stunderna mer och mer utifrån vad er hund klarar av. När er hund kan slappna av med sina nya kompisar, klarar av att vara själv i rummet ett tag och fungerar ute på dagispromenader kommer vi meddela er att inskolningen är klar och tiderna kan börja utökas enligt era önskade tider på sikt. Det är viktigt att inte gå för fort fram i varken inskolningen eller i tidsutökande, vi vill undvika att stressa upp hunden så vi behöver backa bakåt i processen.

Under inskolningen betalar ni 150kr per dag, när er hund är "färdiginskolad" kommer ni få månatliga epost-fakturor. 

Hunddagis

Priser

Jämför våra alternativ och välj det som passar dig och din hund bäst.

Hunddagis

Heltid (4-5 dagar/vecka)

2500kr

Deltid (2-3 dagar/vecka)

3400kr

Vad ingår i dagisavgiften?

Den bästa tänkbara vardagen för din hund med promenader, sällskap, kompisar, mys och gos!
Vi väljer noga ut en hundgrupp till din hund så den ska känna sig trygg och bekväm. 
Givetvis badar vi din hund om den av någon anledning blivit smutsig på dagis.

bottom of page