top of page

Vårt team

 

Vi vill hjälpa er med era underbara fyrfotade vänner.

Verksamhetsansvarig

Jag har jobbat som verksamhetsansvarig på hunddagis i flera år innan jag kom till Selmas. 

Jag tror på tillit, ömsesidig respekt och att ha kul med sin hund, något jag både lär ut och själv lever efter med mina hundar. 

Hemmavid finns tre hundar, två Labradorer och en Portugisisk Vattenhund, den sistnämnda ställs ut då och då.

Tillsammans tränar vi en rad olika hundsporter bla jaktapportering, viltspår och agility, samt njuter av långa skogspromenader tillsammans. 
 

Utbildningar inom hund: Hunddagisföreståndare, Hundinstruktör inom bla Agility, Rallylydnad, Viltspår, Klickerträning, och Nosework. Jag är även certifierad doftprovsdomare, Hundbeteendevetare och Hundpsykolog, med andra ord aningens nördig på det här med hund, hundars beteenden och att "läsa" och lära hund helt enkelt. Att få jobba med sin stora hobby är verkligen en ynnest och jag älskar det! 
 

Innan mitt yrkesverksamma liv inom hund har jag bla arbetat som coach på daglig verksamhet för personer med varierande utmaningar, dels medfödda, dels förvärvade utmaningar, dels en enhet specifikt för personer som lider av psykisk ohälsa. 

Linnéa
Låt mig presentera mina fantastiska kollegor!

Mia

Hundskötare & handledare 

Jag har en stor passion för djur, men framför allt hundar. Har jobbat på olika hunddagis samt hundpensionat sen innan.

Jag älskar att lära mig nya saker och hjälpa personer samt deras fantastiska hundar, för hundarna att ha en trygg plats att vara på medan hundägaren jobbar.

Jeanette

Hundskötare

Jag har alltid haft ett stort intresse för djur och växte upp med hund och katt i familjen. Är utbildad barnskötare och har praktiserat på hunddagis innan jag kom till Selmas.

För tillfället har jag ingen egen hund, däremot två katter som bor hos mig i min stuga i skogen.

image.jpg
image.jpg

Sebastian

Dogwalker

Jag är utbildad inom estet, men bestämde mig för att ändra riktning till hund när arbetslivet kom efter min utbildning. Är uppvuxen med hund i hemmet. Jag tycker om att gå på promenader och njuta av naturen tillsammans med våra hundar på dagis samt dogwalking-hundarna.

Christina

Hundskötare

Jag är utbildad inom barn och fritid och har nu på senare tid gått kurser som Grundläggande djurvårdsutbildning, djursäkerhetskurs samt en hundkurs som gav mig hundägarcertifikat. Jag har ett stort intresse av hundar och har även en egen hund hemma som heter Hachiko. 

 

Viktor

Hundskötare

Jag har tidigare erfarenhet av hunddagis, men här på Selmas Hundcenter trivs jag allra bäst. När jag var yngre hade jag hundar, de fick mig att bli väldigt intresserad av att jobba på hunddagis. 

Jag bryr mig väldigt mycket om hundarnas välfärd och gör mitt yttersta (som alla i vår personal) för att hundarna ska trivas och må bra.

Camilla

Hundskötare

Jag har praktiserat på flera hunddagis sedan 2010 och har genomgått hundkunskap/ hunddagisutbildning. Jag har ett stort hundintresse, kunskap och vilja att utvecklas och lära mig mer. Jag har en egen hund, Mimmi, en Bichon Havanais-dam. Genom åren har jag fått ha många hundar till låns då ägarna varit på resor och semestrar, ibland känns det som att jag har flera hundar, men på lån.

bottom of page