top of page

Vårt team

Vi vill hjälpa er med era fantastiska fyrfotade vänner.

Iris Törngren

Djurvårdare, handledare & verksamhetschef

Jag är utbildad djurvårdare med D9 (djursjukvård för hund, katt, häst).

Inom min utbildning så får jag jobba med alla sorters djur och är utbildad inom djurensvälfärd, säkerhet och allt som ingår inom djurhållning (inte bara just för hund utan inom alla djurgrupper).

Jag har arbetat med alla slags djur från stora exotiska djur till mindre mer normala husdjur men hunden är ett av mina personliga favorit djur.

Jag har uppfödning av Schnauzer och har då erfarenhet av trimning samt enklare klippningar.

Jag har jobbat och praktiserat på många olika hunddagis och även på djursjukhus bland annat.

Jag älskar att lära mig nya saker och hjälpa personer samt deras fantastiska hundar att ha en trygg plats att vara på medans ni jobbar.

Har ni frågor till specifikt mig så är min mail, iris.torngren@selmashundcenter.se 

Jeanette Möller

Handledare/

Hundskötare, pensionatsansvarig

Jag har alltid haft ett stort intresse för djur och växte upp med hund och katt i familjen. Jag är utbildad barnskötare och har praktiserat lite på hunddagis innan jag kom till Selmas.

För tillfället har jag ingen egen hund men har två katter som bor hos mig i min stuga i skogen och naturligtvis även pensionatshundarna på kvällar och helger.

Jag har gått kurser i Handledning, Motiverande Samtal, Lågaffektivt bemötande m.m.

Christina Nilsson

Hundskötare

Jag är utbildad inom barn och fritid och har nu på senare tid gått kurser som Grundläggande djurvårdsutbildning, djursäkerhetskurs samt en hundkurs som gav mig hundägarcertifikat. Jag har ett stort intresse av hundar och har även en egen hund hemma som heter Hachiko. 


Sebastian Mering

Dogwalker

Utbildad inom estet men bestämde sig för att ändra riktning till hund när arbetslivet kom efter sin utbildning. Han har växt upp med hund i hemmet. Sebastian gillar att gå på promenader och njuta av naturen tillsammans med våra hundar på dagis samt dogwalking hundarna.

Viktor

Hundskötare

Jag har tidigare jobbat på hunddagis men har nu börjat jobba här på Selmas Hundcenter. När jag var yngre hade jag hundar som fick mig att bli väldigt intresserad av att jobba på hunddagis. 

Jag bryr mig väldigt mycket om hundarnas välfärd och gör mitt yttersta som alla i vår personal för att hundarna ska trivas och må bra.

Camilla Rickardsson

Hundskötare

Jag har praktiserat på flera hunddagis sedan 2010 och har genomgått hundkunskap/ hunddagisutbildning. Jag har ett stort hundintresse, god kunskap och vilja att utvecklas och lära mig mer. Jag har en egen hund, havannaisen Mimmi men många har sina hundar hos mig under resor och semestrar så man kan nästan säga att jag har flera hundar fast på lån.

bottom of page