Litet, hemtrevligt

hunddagis, hundhotell & dogwalking

i Åkersberga, 2 mil norr om Stockholm

med hunden i fokus! 

Selmas Hundcenter

Dagis & Trim

Anki Thörnestad

Verksamhetschef, Hundtrimmare och Undersköterska

Jag har haft flera olika hundar och raser under åren men fastnade tidigt för bedlington och med tiden och kärleken tillkom även schnauzer.

Jag är aktivt engagerad inom utställning, lydnad och har haft ett flertal kullar som uppfödare.

Under början av 90-talet utbildade jag mig till trimmare och drev min verksamhet i hemmiljö.

Jag har deltagit i flera kurser i allmänlydnad med egna hundar samt hundkunskap/ hunddagisutbildning.

Jag har påbörjat en utbildning i AmiChien Bonding för att ännu bättre kunna hjälpa hundar och ägare. Tack vare min erfarenhet och min egen hundflocks stabilitet så har många valt att placera sina hundar i min vård under t.ex. semestrar. Förutom detta har jag en gedigen erfarenhet av arbete inom handikapp- och äldreomsorgen som utbildad undersköterska.

Jag har just nu ingen bedlington boende hemma men har dvärgschnauzern Asta och tre schnauzrar, Zebbe, DeDe och Izza.

Therese Törngren

Pedagogiskt utvecklings ansvarig, Hundtrimmare och Undersköterska

Jag har haft hund omkring mig i hela mitt liv och ställt ut både egna och andras hundar på utställningar.

Jag gick lärlingsutbildning på Årsta Hundtrim under 3 år innan jag startade mitt eget trim där jag snabbt fick ett gott rykte för mitt lugna sätt att handskas med hundar som har haft dåliga erfarenheter innan. Jag har deltagit i flera kurser i vardagslydnad med egna hundar samt hundkunskap/ hunddagisutbildning. Jag har påbörjat en utbildning i AmiChien Bonding för att ännu bättre kunna hjälpa hundar och ägare. Förutom detta har jag en gedigen erfarenhet av arbete inom handikappomsorgen och är utbildad undersköterska. Jag har bedlingtonterriern Piper.

Camilla Richardsson

Hundskötare

Jag har praktiserat på flera hunddagis sedan 2010 och har genomgått hundkunskap/ hunddagisutbildning. Jag har ett stort hundintresse, god kunskap och vilja att utvecklas och lära mig mer. Jag har en egen hund, havannaisen Mimmi men många har sina hundar hos mig under resor och semestrar så man kan nästan säga att jag har flera hundar fast på lån.

Jeanette Möller

Hundskötare, Handledare

Jag har alltid haft ett stort intresse för djur och växte upp med hund och katt i familjen. Jag är utbildad barnskötare och har praktiserat lite på hunddagis innan jag kom till Selmas. För tillfället har jag ingen egen hund men har två katter som bor hos mig i min stuga i skogen och naturligtvis även pensionatshundarna på kvällar och helger.

Personalhunden DeDe

Personalhunden Zebbe

Personalhunden Izza

Personalhunden Asta

Personalhunden Piper

Personalhunden Mimmi